Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ληστεία σε οικία στην Κάρυστο




Ληστεία σε οικία στην Κάρυστο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην οικία του, στην Κάρυστο Ευβοίας.

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 23:00΄ το βράδυ, η 40χρονη, Γεωργιανής καταγωγής, οικιακή βοηθός του 82χρονου ιδιοκτήτη, άνοιξε αιφνιδιαστικά ένα παράθυρο της οικίας, από το οποίο εισήλθε στο εσωτερικό ένας αγνώστων στοιχείων ταυτότητας άνδρας.
Στη συνέχεια η 40χρονη από κοινού με τον συνεργό της, αφού άσκησαν σε βάρος του 82χρονου σωματική βία (τον γρονθοκόπησαν), του αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ, (15) δολάρια Η.Π.Α. και διάφορα λαχεία. Ακολούθως διέφυγαν πεζoί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο παθών κατάφερε μετά από λίγη ώρα να ειδοποιήσει την Αστυνομία, ενώ μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει νοσηλευόμενος.
Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο δραστών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου. ΠΗΓΗ:http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=24485
Η Εύβοια στην οθόνη σας [eviaportal.gr] Ειδήσεις, Νέα από την Εύβοια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου